Romanii si consumurile lor


Este 4 dimineata,nu am pic de somn,ma tot freaca la cap un proiect care imi doresc din tot sufletul sa il duc la bun sfarsit si asadar din nesomnul meu rezulta acest articol.

Bai fratilor voi realizati ca noi , poporul Roman suntem mari consumatori de farmaceutice,cafea,bere,chipsuri,telefonie mobila si credite bancare?

Cred ca 90% din reclamele din Romania (nu ma bazez pe un studiu sau ceva,ci doar din concluziile mele) sunt pe aceste nise.

In masina,la tv,online fel de fel de reclame pentru aceste produse,de te minunezi ce ineptii sunt scoase. De departe cea mai senzationala reclama era una de o auzisem in masina cu un copil care zicea de Batman sau Superman ca isi schimba pelerina la nu stiu cate zile , taicasu ii raspunde ca si copilului trebuie sa ii schimbe ghiozdanul la cateva luni si asa trebuie sa schimbe si el cauciucurile la masina,te doare mintea cu reclamele din ziua de astazi,insa o alta mare dilema a mea este numele pastilelor acelea de gat Hexoral ….ceva fabulos,ceva sublim(banuiesc ca nu sunt singurul dobitoc care se gandeste la o denumire asemanatoare pe tema sexuala). Cat despre restul…zic sa bem o cafea , pe seara bem o bere , rontaim niste chipsuri , daca ne dor oasele ne ungem cu niste ben gay , ne uitam cateva ore in telefoanele noastre uimitoare si ne gandim cum sa accesam un credit 🤦‍♂️.