Nesimtirea si tupeul in trafic!


Aglomeratie

De ceva ani in traficul din capitala am observat ca nesimtirea si tupeul este la el acasa,ma intreb mereu de unde vine aceasta obraznicie si acel tupeu fantastic. Chiar sa fim cu totii asa needucati? Chiar sa dispara cu fiecare zi bunul simt din oameni? Chiar sa fim niste salbatici?
Se pare ca da , acum cateva zile eram blocat in trafic si nu mare mi-a fost mirarea sa apara un baiat istet de pe banda 1 sa forteze sa intre pe banda 2 , nu semnal , nu nimic….(daca dadea semnal nu as fi avut nici cea mai mica problema) si fortand viteazul banda il atentionez cu un claxon scurt.
Nici o reactie , ba mai mult a mai inaintat cativa centimetrii bineinteles am banuit ca masina era antifonata bine si am zis sa dau inca un claxon putin mai lung (poate tura asta ma aude) , tipul inert si din atitudine se pare ca avea impresia ca benzile erau ale parintilor sai.
Vazand aceste aspecte m-am simtit nevoit sa iau putina atitudine si am trecut la planul 2 🙂 , imi vad orbeste de banda mea si inaintez fie ce o fi.
Imi atinge oglinda si se pare ca atunci am fost observat 🤦‍♂️(bineinteles injurandu-l de tot neamul si facand mici spumulite de nervi in coltul gurii,tremurandu-mi barba de nervi). Reusesc intr-un final sa il intreb „unde mortii ma-tii vrei sa te bagi? Si daca tot vroiai sa te bagi de ce gatu’ matii nu dai semnal? Chiar atat de prost si nesimtit esti?”
Nesimtirea fiind la ea acasa in acest putoi basit , aceasta specie tot mai des intalnita pe strazile noastre de maimuta primitiva raspunde cu obraznicie ” Si daca nu ma lasi , te vezi mai destept? ”
Pai mai basina de om , ca participant la trafic trebuie sa te supui catorva legi , ca participant la trafic trebuie sa respecti restul de participanti la trafic , ca participant la trafic trebuie sa semnalizezi in mortii mamicii tale cand schimbi directia de mers sau macar sa ridici o mana in sus cacat cu ochi ce esti atunci cand gresesti si te atentioneaza boul din spatele tau ca poate ala din spatele tau nu stie ca tu esti un cacat de om cu retard.
Asadar dragilor , va rog sa semnalizati cand schimbati directia de mers sau macar sa nu deranjati pe cineva cand nu semnalizati , respectati oamenii care participa la trafic si incercati cat se poate de mult sa nu va pierdeti bunul simt si omenia…caci fara ele o sa ne ducem dracului cu totii.