Amenda primita de Cel.ro


Amenda cel.ro

Voiam sa incep cu alt subiect insa am primit intre timp un mail de la „cel.ro”, acea scursura de magazin cu preturi mici fata de restul magazinelor online dar cu o politica infecta fata de clientii ce intampina probleme cu produsele luate de la ei. Interactiunea mea cu aceasta mizerie de magazin online sta in felul urmator :
Tatal meu ( in varsta de 70 de ani ) ma roaga sa il ajut in cumpararea unui televizor ce vroia sa il faca cadou fratelui meu de ziua lui,toate bune si frumoase pana aici.
„- Hai tata ca am gasit un televizor si vreau sa il cumpar!
– Bine domne’ hai sa mergem sa il luam!”
Ne suim in masina si fuga la cel.ro,ajungem la cel cumparam televizorul (era vorba de un televizor Horizon) si plecam catre casa.
Ajunsi acasa (tata vroia sa ia televizorul smart) desfacem cutia,montam televizorul si ne apucam sa umblam prin meniu.
Surpriza (aici am si eu vina ca nu am verificat modelul,fiind ala priceputu’ care le face netul sa mearga la toti prin casa cum banuiesc ca si la voi se intampla la fel) televizorul era non smart 🙂.
Am zis ca nu este problema tinand cont de restul magazinelor cu care am interactionat si care isi respecta clientii…
Priceputu’ din mine ce zice …
„Lasa domne’ ca se rezolva , sunam la ei platim diferenta si luam smart-ul!”
Si surpriza ca politica lor este diferita de cea a restul magazinelor online si daca nu ma insel eu chiar si fata de legea comertului!
Ei merg pe ideea ca daca ai cumparat si nu ai verificat la ei in showroom nu mai existi. Asadar ma bucur pe deplin de amenda primita de cel.ro si sper sa mai vina inca una chiar mai mare!

Poate cu amenzile astea invatati sa va pretuiti clientii!